Webben i kristallkulan i Italien

Traditionellt har vi format webben och vårt innehåll för att läsas på datorskärmar. Nu formar vi den även för mobila enheter. När komplexiteten mångfaldigas och innovationstakten ökar är webdesign en resa rakt in i framtiden. Vår lösning blir att forma webben för användarna -inte enheterna. Följ med på resan.

Så lyder beskrivningen på det tal jag ska hålla på lördag i Simeri, Italien för ca 300 IT-konsulter.

Det jag ska prata om i Italien är en fortsättning på blixttalet som jag höll i Grekland förra året och bygger på föredraget som jag höll på Berns i Augusti. Som i sin tur tar avstamp från bloggens kärnämne-Future Friendly!

Önska mig lycka till!

Webben i kristallkulan

Ett svar till “Webben i kristallkulan i Italien”

  1. Pingback: Mitt 2013 i backspegeln | Arina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*