An Event Apart in Chicago 2013: Take aways

Jag hade väldigt höga förväntningar när jag åkte för att bevaka An Event Apart, en av USA:s allra främsta webbevents med de allra bästa representerade i min webbvärld.

Ett perfekt tillfälle att få nätverka och bygga kontakter.

Hela eventet höll en otroligt hög kvalitet. Alla talare var verkligen bra talare. Genomtänka presentationer och framförallt underhållande. Mycket information men allt gick att berarbeta trots att jag tog anteckningar och live-bloggade genom alla 12 presentationerna och Lukes workshops. Med undantag för Leas, otroligt fascinerande framträdande med live-kodning och debugging, där jag totalt helt enkelt glömde bort att anteckna.

Den närvaron och den skickligheten!

Det fanns en tydlig röd tråd genom hela konferensen och  ämnena som togs upp ligger mig alla varmt om hjärtat. UX design, Accessibility, Usability, multi-device design, bara för att nämna några.

Jag hade radarn speciellt inställd på mina inspirationskällor: Luke Wroblewski, Ethan Marcotte, Brad Frost och Karen McGrane. Och alla levererade med bravur. Men jag måste säga att mina absoluta favoriter var ändå Kristin Halvorson med sin presentation: Content/ communication och Jared Spools presentation. It’s a great time to be a UX designer. Fantastiska presentationer och väldigt underhållande.

Fick jag det jag var ute efter? ABSOLUT! Den perfekta vitaminkicken inför kommande höst.

 

Arina at An Event Apart in Chicago

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*