Arina tipsar 4 september 2012

1. ”BIC For Her”- pennor speciellt framtagna för kvinnor
Amazons köpare reagerar med sarkastiska kommentarer på Bics nya pennor i rosa och lila som riktar sig till sina kvinnliga köpare. Produktbeskrivningen förklarar att pennorna har en: “sleek pen silhouette and jeweled accents to add style.”

Här är några av min favoritkommentarer:

”When I saw these I just had to have them, so I asked my Husband to buy them for me. He refused, as he said that owning a pen might make me Think, and then have Ideas of My Own. Then I might start to Write, which would take time away from my wifely duties such as Cooking, Cleaning, and Bearing Children. Of course he was Absolutely Right, none of these tasks require a pen, and so I have to give these one star.”

”Oh. My. God. I’ve been doing it all wrong. There was me thinking I didn’t need to worry about whether my writing implement sufficiently reflected my gender. Thank you so much Bic for showing me the error of my ways. Perhaps Bic will also bring out a new range of pink (or purple) feminine spanners, screwdrivers, electric drills and angle grinders so that I can carry out my job as a bicycle mechanic without further embarrassing myself? Luckily my male colleagues have managed to keep their disapproval of my use of their masculine tools to themselves. I’m so ashamed. And re-educated as to my place in society. Thanks again Bic!”
Garanterad skrattfest! Jag vill ju såklart höra vilken som är din favorit. (Tipstack: @mr_mackan )

2. Hur mobilvänliga är Obamas och Romneys hemsidor?
Brad Frost (en webbidol) gör en fantastisk jämförelse. Rolig och informativ!

Vem röstar du på?

3. Social rehab
Vi tittar på våra telefoner i snitt 150 ggr om dagen. 24% missar viktiga ögonblick i samband med att vi försöker fånga det för att kunna dela med oss online.
Känner du dig träffad? Ja, då kan det vara dags att ta in på social rehab. På sajten hittar du en vertygslåda som ger dig redskapen så att du kan twittra, likea och instragramma IRL. (Tipstack: @mr_mackan )

4. Restaurera ditt egna ovärderliga konstverk
Den senaste nyheten om hur den gamla spanska damen Cecilia Giminez förstörde det religiösa och ovärderliga konstverket Ecce Homo har inspirerat till ”The Cecilia Prize”. Där kan du gå in och restaurera din egna fresk. (Tipstack: @mr_mackan )

Ecce Homo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*