Arina tipsar 7 juni 2012

1. Avega Groups Enterprise Web blog är äntligen lanserad! 
I veckan lanserades Enterprise Web blog. Kompetensområdet Enterprise Web är en del av Avega Group och har experter inom samtliga delar av digitala och sociala kanaler, bl.a. web/digitala/online-strategier, affärskoncept, användarupplevelser, tekniska lösningar till integrationer. Vi jobbar med traditionella webben, mobila applikationer, sammarbetsplattformar och helt nya plattformar.
Vill du veta mer om vad jag och mina kollegor jobbar med, surfa in på http://www.enterpriseweb.se

2. Statigram
Statigram är en spännande tjänst för dig som använder Instagram. Du kan i webbläsaren se bilder från dem du följer, gilla bilder och se dina egna bilder. Du kan även få en enklare analys över ditt beteende på Instagram och beställa lite roliga trycksaker skapade av dina Instagrambilder

3. Lokal information integreras i Google + tjänster
Nu finns Google+ Lokalt, ett enkelt sätt att upptäcka och dela lokal information med Zagatbetyg och rekommendationer från människor du litar på i Google+. Och för att skapa en sammanhängande användarupplevelse är Lokalt integrerat i Sök, Kartor och Mobil och finns även som en ny tab i Google+

4. Gör smycken av dina inceckningar på 4square
Meshu är en e-handelssajt där du kan göra smycken av dina incheckningar i Foursquare. Du låter  Meshu få tillgång till dina incheckningar i Foursquare och de skapar mönster baserat på antingen alla dina incheckningar eller incheckningar i ett land eller stad. Du kan också göra ditt eget mönster utifrån plaster du väljer själv, till exempel alla platser du har bott på i en stad. När du har valt ditt mönster kan du beställa örhängen, olika slags halsband eller manschettknappar. Smyckena kostar mellan 80 och 150$ beroende på vilket material du väljer. 

5. Mitt namn är Arina ”Tossan” Thorén
Vilket är ditt? Ett roligt sätt att fördriva tiden eller prokrastinera är att leka med  Ofverklassgeneratorn.se 

Ett svar till “Arina tipsar 7 juni 2012”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*