Pimpa din Facebook timelinecover

Facebooks nya profil timeline, tidslinje på svenska, sätter ditt personliga varumärke i ett helt nytt ljus. Den ger dig mer kontroll över hur du presenterars. En av fördelarna med timeline är att den tillåter dig att infoga stora bilder sk ”cover” högst upp på din personliga profil. Detta är ett utmärkt sätt att få vara kreativ, att skapa ett unikt intryck och visa dina vänner och din familj vem du verkligen är.
Arinas Timeline

Jag har hittat en blogg, Hongkiat, som har samla ihop ett antal kreativa timelinecovers från olika profiler. Här finns massor av inspiration och ideer att hämta.

Vill du experimentera med ditt eget cover så kan du ladda ner en mall här som du sen importerar i Photoshop.

För tillfället har jag på min timeline en fin bild över Ljusan i skymningen. Inte så värst kreativt, men jag är ju alltid på DIY-projekt. Så snart kommer min kreativa Facebook timlinecover. Håll utkik!

2 svar till “Pimpa din Facebook timelinecover”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*