Arina tipsar 27 januari 2012

1. Lär dig ”Dress for success” – tyvärr inget Skämt!
ITQ, Dataförenings kvinnliga nätverk för tjejer och kvinner i IT-branschen, håller ett seminarium där du får lära dig hur du ska klä dig på jobbet. Undrar om det finns något motsvarande för män? Jag är mållös! Skulle du gå?

2. Död åt Internet Explorer 6
Webbläsaren IE6 är 10 år gammal och fungerar väldigt dåligt. Microsoft har lanserat en webbplats i kampen att få bort Internet Explorer 6 för alltid. Med kampanjen uppmanar dem hela världen att överge IE6. Webbplaten, www.ie6countdown.com, visar statistik på antal användare av webbläsaren i olika länder.

3.  Jag är nummer 3,926,733,386 i världen. Vilket nummer har du?
Enligt U.N projections så föddes människa nummer 7 miljader ungefär runt 31 oktober 2011. Ta reda på vilket nummer du har i historien om människans liv. Det är självklart bara uppskattningar, men riktigt cool!

4. Skriv eller rita direkt på webbsidan!
Väldigt fiffigt att kunna göra anteckningar direk på webbsidan. Markup.io fungerar i webbläsaren så du behöver inte ladda ner något.

5. Vill du duscha med dina vänner på Facebook?
Det här är den perfekta accessoaren för ditt badrum om du inte kan hålla dig borta från Facebook ens för en dusch.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*