Arina tipsar 13 januari 2012 ”Twitteredition”

1. Svenska företag på twitter 
Sidan listar svenska företag på twitter. Du kan se hur många följare företaget har, hur många som företaget följer, deras klout scoure, samt när de registrerade sig på twitter. Det finns även en topplista för svensk massmedia. http://twitterlists.toolboxr.com/swedish-massmedia

2. Tysta högljudda twittrare, iallafall en stund  
Tjänsten muuter låter dig tyst dina vänner på Twitter när de blir lite för högljudda för din smak. Om du bara slutar följa dem så är risken att du glömmer att följa dem igen. Men på Muuter så namnger du vem du vill tysta och för hur länge. Smart!

3. #tweetupsthlm- som twitter fast på riktigt 
Träffa ett gäng härliga människor som har åtminstone en sak gemensamt- twitter! Nästa #tweetupstockholm är 3 februari på Hilton Slussen Stockholm Hotel. Skynda och anmäl dig! 

4. Hur listas ditt twittrande på twittoppen? 
Är en svensk sajt som använder sig av Twitters API för att generera olika former av topplistor. Det här är rätt kul information för dig som sysslar med Twitter. Twittoppen följer i skrivande stund drygt 145603 svenskar på Twitter, och rankar dessa i olika topplistor. Du kan se topplistor för inflytande, antal followers, vänner, uppdateringar, konto skapat och favoriter. Det går även att sortera topplistor efter var någonstans du bor. 

5. TwitterCounter ger statistik för Twitteranvändaren 
Gillar du statistik, kommer du säkert tycka om Twittercounter. Tjänsten använder sig av Twitters API för att samla ihop olika data om ditt konto.TwitterCounter finns i både en gratisversion samt tre olika betalkonton för dig som vill ha ännu mer statistik, samt möjlighet att göra jämförelser med andra användare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*