Brad Frost i Sverige!

Brad Frost i Sverige!

Den 15:e augusti kommer han hit, den amerikanska Front End-gurun Brad Frost och föreläser hos oss på Avega (!)

Brad Frost är världens mest anlitade front-end föreläsare och lite av webbvärldens Machiavelli. Han har en förmåga att hela tiden ligga ett steg före utvecklingen.

Brad kommer att prata om Media Queries: Anatomy of an adaptive Web Design.

Vill du veta mer om Brad och hans idéer är hans personliga webbplats en guldgruva. -Massor av intressanta tankar, särskilt inom Responsive Web Design. Alla hans sidoprojekt är otroligt intressanta och man smittas lätt av hans passion för vår bransch och våra utmaningar. Jag har i flera år inspirerats av hans tanker och idéer.

Utöver Brad kommer jag själv att hålla ett föredrag där jag talar om att designa för webben med framtiden i fokus. Framförallt kommer jag att fördjupa mig i utmaningen att designa för olika kontexter.

”…Nya webbplatser, innovationer och applikationer dyker upp i häpnadsväckande takt och förändrar vårt sätt att arbeta, kommunicera och leva. Igår var internet en informationssida. Idag använder vi nätet för att driva verksamhet, bygga relationer, uttrycka våra åsikter och förströelse. Framstegen inom standardiseringen av webben gör den hela tiden enklare och snabbare men också mer dynamisk och kraftfull. Är du redo?…”

Jag ser verkligen fram emot att få stå på samma scen som han!

Kommer du hit?

En tanke om “Brad Frost i Sverige!

  1. Pingback: Webben i kristallkulan på Berns | Arina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*