För en framtidsvänlig web- blixttalet

För en framtidsvänlig webb

 

Att utveckla för webben har blivit mycket mer komplicerat allt eftersom nya enheter kommer ut på marknaden. För att kunna hantera en värld av ständigt ökande komplexitet måste vi fokusera på det som är viktigast för våra kunder och företag. Genom att förutse vad som händer, kan vi reagera på dagens problem men även bygga långsiktigt värde för människor och företag.

Så lyder beskrivningen på det tal jag ska hålla på lördag i Grekland för ca 300 IT-kosulter. Jag utgår från tänket i bloggposten jag skrivit tidigare med samma titel. Men jag har lagt till en personligare touch med mina egna erfarenheter från 1996 fram till idag.

Spännande och skrämmande på samma gång!

2 tankar om “För en framtidsvänlig web- blixttalet

  1. Pingback: För en framtidsvänlig webb & försäkringar « Arinas betraktelser | Med fokus på den digitala världen

  2. Pingback: Webben i kristallkulan i Italien | Arina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*