Googles Project Glass goes High Fashion

Googles futuristiska smarta glasögon blev en modeaccessoar under New York Fashion Week. Det är Diana Von Furstenberg och hennes modeller som använder glasögonen som accessoar på Catwalken och för att dokumentera vad som händer bakom kulisserna. Glasögonen är prototyper och finns ännu inte tillgänglig på marknaden.

Diana Von Furstenberg & Project Glass

Project Glass är alltså ett par smarta glasögon och fungerar ungefär som en smartphone. Skillnaden är dock att skärmen i det här fallet är ett av ”glasen”, som projicerar bilden direkt mot ögat. Du kan bl.a. maila, twittra och fotografera med hjälp av röststyrning och trackpads på sidorna på bågarna.

Det här är bara början på en utveckling av datorer i nya former. Det är precis såna här projekt som kommer att omdefinera vår webbvärld. Är du beredd?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*