Storytel- lyssna är det nya läsa

En av de appar som jag flitigt använde i sommar var Storytel. Storytel är en ljudbokstjänst som strömmar böcker till din mobil eller dator. Ljudböckernas motsvarighet till Spotify om man så vill.

Böckerna kan du köpa eller prenumerera på. Abonnemanget som jag har kostar 169 kr i månaden och då får jag fri tillgång till alla ljudböcker. Det finns även ett abonnemang för 89 kr i månaden och då får du tillgång till en valfri ljudbok varje månad. 

Du kan streama ner ett urval av dina titlar för att lyssna i offline-läge. Perfekt för mig då jag tillbringade hela semestern i vårt fritidshus med kass uppkoppling.

I appen hittar du smarta funktioner som bokmärken, sleep-funktion, snabbspolning och 30 sekunders hopp bakåt i tiden.
Du hittar även topplistor, lyssnarnas favoriter, senaste släppen m.m.

Majoriteten av böckerna är på svenska, men det finns en del titlar på engelska också.  Jag skulle dock gärna se ett större urval av böcker på engelska. Gärna också på andra språk som t.ex. italienska!

Storytel

Just nu lyssnar jag på ”I natt är du död” med Viveca Sten. Uppläsare: Katarina Ewerköf

Vill du testa appen? Jag har några gratis ljudböcker att ge bort. Lämna namn,  mail och vilken bok du skulle vilja lyssna på i kommentarsfältet. Gå in på Storytel och välj bland ca 2000 titlar. Det är först till kvarn som gäller!

 

En tanke om “Storytel- lyssna är det nya läsa

  1. Pingback: Med näsan i en bok « Arinas betraktelser | Med fokus på den digitala världen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*