Pimpa dina Ikeamöbler

Även om en stor del av mitt liv kretsar kring Internet så är jag är en storkonsument av inredningstidningar (och deckare). Ett favoritnöje som konkurrerar hårt med Fånen, Paddan och Macen. Det är väl ett tjugotal olika som jag gillar och bland favoriterna finns Residens, Family Living, Bo Bedere, Living etc, Bolig. Men just idag läste jag Plaza Interiör där jag hittade en bra artikel om hur du- med roliga kompletteringar och smarta tillbehör- piffar upp dina Ikeamöbler. Så nu finns det ingen ursäkt till att din Karlstad, Billy eller Bestå inte ska se ut som en designmöbel!

Här kommer ett axplock av tips från tidningen och så några egna.

Pimpa hyllorna
www.partofsweden.se säljer flera smarta tillbehör till bland annat hyllor och byråer från Ikea. Bland deras produkter är det luckorna till Ikeas hyllor som är mest populära.

Byt ben
Ben på sängar och soffor är ju som ni vet en av Ikeas svagheter. Med Prettypegs blir det lätt att ge möbeln en uppdaterad look. Här hittar du ben och fötter i massor av olika stilar. Skulle dock önska att det fanns för byråer och bord oxå.

Nya Motiv
Hos Mykea kan du pimpa skåp och hyllor från Ikea med mönster, konst och posters.

Piffa upp köket
Hos Pickyliving kan du uppdatera ditt ikeakök med lite lyxigare luckor i trä och MDF. Dessutom an du välja precis vilken NCS-kod du vill ha på färgen!

Klä om soffan
Bemz har tygöverdrag till de flesta av Ikeas soffor och fåtöljer. Välj och vraka i massor av färger och mönster.

Är du en möbelhackare?
Om det nu bor en liten Martin Timell i dig så tycker jag att du ska ta dig en titt på http://www.ikeahackers.net/ och inspireras av vad andra hemmafixare har gjort för att pimpa sina Ikeamöbler.

2 tankar om “Pimpa dina Ikeamöbler

  1. Pingback: Med näsan i en bok « Arinas betraktelser | Med fokus på den digitala världen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*