Arina tipsar 4 maj 2012

1. Ikea goes digital
Efter sin virala succé med tv-möbeln Uppleva fortsätter Ikea nu att flörta med teknikvärlden. Knäppa är något så udda som en digitalkamera gjord av kartong. Kameran har en inbyggd USBkontakt som kan fällas ut och de 40 bilderna som får plats i det inbygda minnet kan föras över till din dator. Kameran får sin kraft från två AAA-batterier.

2. April, april. Stockholm, Stockholm
Jag har tidigare tipsat om Fredrik Backman som ligger bakom en av mina favoritbloggar. Du måste läsa den! Jag lovar skrattfest. Börja med den här krönikan.

3. Google hyllar Keith Haring med en Doodle
Google firar minnet av Graffitikonstnären Keith Haring med ett doodle ritad i hans distinkta stil. Keiths målningar var enkla men hade alltid en djupare innebörd. Du kan läsa mer om Keith Haring här och här.

4. Continuos shoot mode
Jag missar lätt det rätta ögonblicket när jag tar bilder. Med continuos shooting mode så har jag iallafall en sportslig chans. Funktionen gör att du kan ta flera bilder under en kort period med bara ett klick. Vissa smartphones har det inbyggt i kameran. För iPhone finns det en hel radda photo-appar med den funktionen. Några listas här.

5. How to stop a nightmare
Det här måste nog vara ett av de sötaste youtubeklippen som jag någonsin har sett. Jag har redan sett den ett flertal gånger. Helt underbar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*