Arina tipsar 2 mars 2012

 
Det här är en smart liten app som digitaliserar dina visitkort. Den scannar in kortet och sparar automatiskt in uppgifterna i din kontaktlista. Appen är din för 38 pix. Värt pengarna tycker jag.

Memolane är en digital tidslinje som fångar din digitala historia och enkelt låter dig återupptäcka och dela dina största minnen från en viss tidpunkt.
Din Memolane kan innehålla bilder, musik, bloggar, tweets, evenemang och platser från alla dina sociala medienätverk. Memolane loggar vad du publicerar på dina SoMe-tjänster och visar de på en snygg tidslinje på Memolane.

Perfekt! Den ska jag använda när jag gör min digitala årskrönika för 2012.

Min tidslinje hittar du här. Välkommen!

Arinas Memolane

Appbiografin är baserad på bästsäljaren “Jag är Zlatan Ibrahimović” av Zlatan Ibrahimović och David Lagercrantz. Den ursprungliga historien är i appen förstärkt med bilder, videor, grafik, citat och länkar till mer material för att ge läsaren möjlighet att djupdyka i berättelsen om Zlatans liv.Mellan kapitlen finns interaktiva scener som låter dig uppleva höjdpunkterna i Zlatans karriär. Du kan också själva välja hur du vill följa Zlatans resa, antingen kronologiskt via en tidslinje, eller geografiskt via en karta där alla viktiga platser är utmarkerade. Dessutom finns en personlig introduktion av Zlatan, stop-motion studier av mål och finter, memorabilia, statistik och ett bildgalleri. Den interaktiva berättelsen ger dig en titt bakom kulisserna på några av världens största fotbollsklubbar.

Appen kostar 139 konor och du laddar ner den här

4. The old Switcheroo
Vem kunde tro att bilder av vänner som byter kläder och poser skulle vara så roande! Ett sådant enkelt koncept. Så bra utfört.

5. Är du Sveriges bästa wordfeudspelare?
Nu har du möjlighet att tävla i Wordfeud i ett större sammanhang än vad du har gjort förr. Du spelar i förbestämda matcher där du får poäng vid framgång och jämförs andras resultat i en tabell. Helt enkelt som en serie i fotboll, fast i Wordfeud. Varje månad startar en ny serieomgång där du får möta nio andra spelare i kampen om att ta sig högst upp i seriesystemet och en gång för alla bevisa för dig själv och alla andra vem som är Sveriges bästa Wordfeud-spelare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*