Arina tipsar 10 februari 2012

1. SpotON Radio din personliga radiokanal i mobilen
SpotON Radio är en app som tillsammans med Spotify skapar automatiserade spellistor baserat på din musiksmak. Appen kombinerar din favoritmusik med en radiofunktion som plockar fram låtar från liknande artister. Du kan göra tumme upp eller tummer ner för den låt som spelas och på så sätt lär sig appen vad du vill och inte vill yssna på.

Appen finns för iPhone och är för tillfället gratis men du behöver ett Spotify premiumkonto för att kunna använda den.

Min SpotONkanal baserad på Natasha Bedingfield

2.Låtarna som ska fixa ”four more years”
Med en tweet offentligjorde president Obama sin officiella spellista på Spotify inför amerikanska valet. På listan finns bl.a No Doubt, Aretha Franklin, The Boss och Ricky Martin. Hela lista hittar du här.

Att luncha ihop är både trevligt och en utmärkt start för nya samarbeten. Med tjänsten Luncha ihop kan du nu sammanföra två kontakter från Linkedin som du tycker borde äta lunch tillsammans. Vilka tycker du borde luncha ihop?
Nk:s nya Kampanj, Design with a conscience, säljer påslaken med hoptejpade kartonger som motiv. Ambitionen med kampanjen är att skapa medvetenhet kring att alla inte har det så bra. Tanken är att se om design kan ha ett annat värde än bara vara vackert. 
Smaklöst, var min reaktion! Ska man inte kunna vara medmänsklig utan att göra PR av det? Vad tycker du? 
Getting things done, eller GTD skapades av David Allen. Metoden handlar om att frigöra hjärnan från alla måsten så att du kan använda den på ett mer produktivt sätt. Tanken med metoden är att få ett mindre stressat liv men samtidigt få mer gjort. 
Social business finns en bra artikelserie om GTD och hur du kommer igång med systemet.  
Tidigare i veckan har jag skrivit om hur jag vill återta kontrollen över min inkorg med hjälp av inbox zero, en metod inspirerat av just GTD.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*